Антицелулит-антицелулитни гелове

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка за премахване на целулит,гел против целулит

събота, 4 октомври 2014 г.

Widgets

Какво е целулит

За Целулит

Какви са причините за поява на целулит


Целулит е състояние, при което кожата има места с основни мастни натрупвания, придавайки  и  неприятен портокалов вид на трапчинки и  бучки.Това е най-забележимо на задните части на бедрата, ханша и корема. и обикновено се появява след пубертета.Въпреки че cellulite може да засегне и двата пола, то е много по-често при жените, най-вече защото те са по-вероятно да имат конкретни видове мазнини и съединителна тъкан.Жените от всички възрасти могат да станат жертва на тези неприятни портокалови трапчинки.Това състояние celulit, засяга 90 на сто от жените и 10 процента от мъжете, най-вече в индустриалните нации.

В медицината Целулит е известен,като adiposis edematosa,dermopanniculosis deformans, status protrusus cutis, и gynoid lipodystrophy.cellulite не е сериозно медицинско състояние, но  може да бъде доста неприятен и притеснителен за хората които го имат.
Много антицелулитни процедури,включително масажи и антицелулитни кремове и антицелулитен гел,рекламират забележителни резултати.Дали е така?

Изследователи проучват възможните медицински лечения. В същото време, може да предприемете стъпки за леко подобряване на външния вид на cellulite.

Къде има Антицелулитни процедури,включително масажи и антицелулитни кремове и антицелулитен гел



Най общо целулит се класифицира  с помощта на три степени:

  • celulit не е видим и няма никакви клинични симптоми, но с микроскопско изследване на клетки от областта се разпознават основните анатомични промени.
  • целулит е във вид на бледа кожа(pastiness), и е с по-ниска температура, намалена еластичност, в допълнение към анатомичните промени отбелязани чрез микроскопски изследвания.
  • cellulite има видима грапавост на кожата (като портокалова кора), заедно с всички признаци и симтоми от  първите два класа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар